Zeg 'NEE' tegen diabetes type 2!

Dit programma is in ontwikkeling.

Dit programma zal zich uitspreiden over een aantal maanden. Het is een intensief transformerend programma waarin u iets gaat doen wat men nog maar een paar jaar geleden voor onmogelijk hield. Het was in 'alternatieve' kringen al bekend dat diabetes type 2 omkeren mogelijk was. Regulier is men dit echt serieus gaan nemen nadat mensen na een maagverkleining gewicht kwijtraakten en na een tijdje weer een gezonde stofwisseling ontwikkelden. Gelukkig kunnen mensen die het willen nu van deze kennis gebruik maken.

Ik kijk ernaar uit hiermee samen met u aan de slag te gaan!

U gaat hierbij steun krijgen van professionals maar ook van lotgenoten. 

Het programma omvat 3 belangrijke aandachtsgebieden: 

1- Voeding 

Bij mij komt u om uw voedingspatroon aan te pakken. We maken een duidelijk plan zodat u gemotiveerd uw stappen kunt gaan zetten richting een leven zonder diabetes. Het is mogelijk, echt waar!

2- Beweging

Naast andere voedingsgewoonten is het, voor een blijvend resultaat waarbij u zich goed voelt, erg belangrijk dat u beweging een normaal onderdeel van uw leven gaat maken. Daarvoor gaat u samen met een sportcoach aan de slag. Misschien vindt u het moeilijk om te geloven maar het is echt zo: U zult gaan genieten van de lichaamsbeweging en er steeds meer naar uitkijken!

3- Psyche

Om u te ondersteunen in uw 'mindset' hoort bij dit programma een aantal gesprekken met een psycholoog. Want soms heb je gewoon wat hulp nodig bij het op een andere manier kijken naar dingen. En iemand om zaken mee te delen die misschien losgemaakt worden is ook fijn. 

Daarnaast is het de bedoeling een support groep op te richten. Lotgenoten die regelmatig bij elkaar komen en elkaar steunen en ervaringen kunnen uitwisselen. De avonden zullen door mij worden begeleid.

Ook als het programma is afgerond kan het fijn zijn om nog contact te houden en zo gemotiveerd te blijven om door te gaan op de ingeslagen weg. 

Op deze manier kunt u zich goed gesteund voelen in dit proces dat echt tot een transformatie kan leiden. 

Het tempo waarin dit alles gaat zult u voor een groot deel zelf bepalen. Het is aangetoond dat mensen die er helemaal voor gingen, binnen 2 weken zonder medicijnen een gezonde bloedsuikerspiegel terug hadden. 

Maar het hoeft niet zo snel. Het is belangrijker dat de veranderingen blijvend worden. 

Als u geinteresseerd bent in dit programma, informeer er dan gerust naar, dan houd ik u op de hoogte van de ontwikkeling.

U kunt mij bellen op 06 50911174, emailen via info@orthosenti.com of via het contactformulier op deze website een bericht sturen.

Het pakket zal ongeveer het volgende bevatten:

* Intakegesprek (90 min)

* 5x vervolgconsult (a 30 min)

* 5x telefonisch/skype contact (a 15 min)

* 10x sporten met sport coach

* 10x gesprek met psycholoog

Het omkeren van diabetes is bij type 1, waarbij helemaal geen insuline gemaakt wordt, niet mogelijk. Wel kan er minder insuline gebruikt worden bij dit voedingspatroon. Iets wat voor het lichaam veel gezonder is, net als bij mensen zonder diabetes. Het is altijd de moeite waard om te onderzoeken wat er mogelijk is.