Reviews

23-2-2020

Na in 2017 reeds langere tijd geconfronteerd te zijn met pijnlijke en gezwollen gewrichten werd eind 2017 in het ziekenhuis gewrichtsreuma geconstateerd met als gevolg een hele berg met medicijnen. De medicijnen deden hun werking en de pijn en zwellingen waren verleden tijd. Daar ik van nature een hekel aan medicijnen heb maar ook wel blij was geen onbeheersbare pijnen meer te hebben bleef het slikken een dagelijkse bezigheid met bedenkingen. Bij toeval liep ik Caroline Berghout tegen het lijf, inmiddels wist ik van haar voorliefde voor natuurlijke voeding. Ik vroeg mij af of dit misschien ook iets voor mij zou kunnen zijn. Na een helder en goede uitleg van haar ideeen omtrent voeding en toepassingen op je levens stijl, de vraag gesteld of dit misschien ook iets in mijn geval zou kunnen zijn om zo mijn medicijn gebruik te kunnen verminderen of stoppen. Waarop zij aangaf het in ieder geval te kunnen proberen. Nu wil het geval dat mijn bloedwaarden iedere 3 maanden worden getest in het ziekenhuis en ik zo dus ook een prettige controle mogelijkheid had dat dit verantwoord gebeurde door mijn arts. 

Nu heb ik met een minimaal medicijn gebruik (2 tabletten per week in plaats van 30) en bewuste voeding mijn bloedwaarden tot uitstekende waarden terug weten te brengen en ik voel me ook nog eens uitstekend!

Ik kan een ieder dus ook Caroline's zienswijze op voeding en toepassing op gezondheid kwaliteit aanraden. Het is zeker het proberen waard daar er geen overbodige medicijnen of ontzeggingen bij komen kijken maar gewoon verantwoord voedsel.

 

Hopende zo ook anderen aan het denken te kunnen zetten over een gezond voedingspatroon.

Neem de moeite om eens naar Caroline te luisteren. Het heeft mij ontzettend goed geholpen.

Groetjes Rob